Reseda Consulting

BRETT UPPDRAG ÅT RESEDA CONSULTING

Design och utveckling av en hemsida samt skapandet av en logotyp och olika tryckmaterial för Reseda Consulting AB. Reseda Consulting AB är ett företag som specialiserar sig på rådgivning inom avfallsbranschen, med en kundbas som inkluderar både kommuner och privata företag.

Hemsida

För att möta Reseda Consulting AB:s behov och förväntningar byggde vi en användarvänlig och professionell hemsida i WordPress. Vi valde WordPress på grund av dess flexibilitet och användarvänlighet, vilket gör det enkelt för företaget att uppdatera och underhålla innehållet själva. Designen är ren och modern, med ett starkt fokus på användarupplevelse och tillgänglighet.

För att säkerställa att hemsidan syns väl i sökmotorer, genomförde vi ett grundläggande SEO-arbete. Detta inkluderade optimering av sidans hastighet, användning av relevanta nyckelord, skapande av metataggar och förbättring av hemsidans struktur. Genom dessa åtgärder strävar vi efter att stärka Reseda Consulting AB:s position på Google och andra sökmotorer, vilket hjälper dem att nå ut till en bredare målgrupp.

Logo & övrigt mtrl

Utöver digitala lösningar har vi även designat logotyp, visitkort, rollup och produktblad för att stödja företagets marknadsföringsinsatser vid möten, mässor och andra event.