Hemsidor och webbshoppar

VÅGA VARA ANNORLUNDA

Varje hemsida och är unik och vi hjälper dig skapa bästa möjliga besökarupplevelse, oavsett plattform. Vi skapar hemsidor och webbshoppar som gillas av både besökare och sökmotorer. Tillsammans med dig som kund vill vi utmana ”hur det alltid varit” och sätta kunden i centrum.

Mönster- och textildesign

DESIGN FÖR HELA VÄRLDEN

Under 20 år har Linda skapat fantastiska mönster och produkter åt bl.a. Tina ”Mat-Tina” Nordström, IKEA, Ekelund Linneväveri, Klippans Yllefabrik, Mairo, Mio m.fl. Listan med samarbetspartners i bland annat Sverige, Europa, Japan och Korea är lång. Linda är dessutom en flitig föreläsare och går att anlita för både workshops och heminredningshjälp.

Sociala medier

CONTENT, ANNONSERING OCH STRATEGIER

Få en bättre och mer givande och effektiv närvaro på sociala medier. Stärk relationen med dina målgrupper genom rätt innehåll i rätt kanaler. Med en bra strategi är det helt sant att content is king! Vi planerar och skapar det innehåll som behövs för att du ska nå dina mål. Vi hjälper dig även nå nya följare och kunder med smart annonsering på Facebook och Instagram.

SEO & SEM

SYNS DU INTE SÅ FINNS DU INTE

En bra hemsida är ingenting om den inte syns i sökresultatet i sökmotorerna. Vi hjälper dig optimera ditt innehåll och din teknik så att din hemsida får en högre ranking och bättre synlighet på t.ex. Google. Att arbeta aktivt med SEO är en långsiktig och mycket kostnadseffektiv insats.

SEM eller s.k. sökordsmarknadsföring är en av de mest effektiva former av digital marknadsföring. Med hjälp av t.ex. Google Ads kan man till en relativt låg kostnad driva relevant trafik till hemsidan.

Grafisk design

Vi älskar färg och form och hjälper dig ta fram logo och grafiskt material – både för digitalt användande och print.

Hör av dig

BERÄTTA FÖR OSS OM DITT NÄSTA PROJEKT